VSCO-favoritter

FAVORITTER

aaIMG_4356

Hallo hallo! Jeg synes alltid det har vært gøy å teste ut diverse redigeringsapper, så gleden var stor den gang da jeg oppdaget VSCO. Det var jo serris en revolusjon innenfor redigering av bilder på mobil, for selv om det finnes mange brukbare andre redigeringsapper, er VSCO noe for seg selv altså. En av mine favorittaktiviteter er å investere i nye VSCO-effekter, så i den forbindelse vil jeg fortelle dere om noen av mine favoritteffekter 🙂

bIMG_4356

“The Aesthetic Series” (A1-A10) er nok den serien med effekter jeg bruker aller mest. Synes de passer til alle slags motiver, og er enkle å tilpasse slik man ønsker det.

a2IMG_9003

bIMG_4358

“The Legacy Collection” består av effektene “01-10”, og under har jeg plukket ut mine favoritter. Den inneholder også tre ulike svart/hvit-effekter (01, 02 og 03), som bærer samme preg som effektene under. Liker spesielt at effektene har såpass mye kontraster, samtidig som de er ganske så ‘fadet’ (nytt ord).

a2IMG_8988

bIMG_4357

“Low Contrast Series” (V5-V8) er altså en serie med effekter med lav kontrast. Tidligere har jeg alltid skrudd opp kontrastene på bildene mine flere hakk, men i det siste har jeg fått så sansen for disse effektene – synes de gir et litt gammeldags og fint preg på bildene.

a2IMG_8992

Leave a Reply