En uventa glad-dag

BLOGG

Hei! Dagen i dag har jeg grua meg til halve sommeren (noe jeg forsåvidt har skrevet om sjukis mange ganger også), for i dag falt sensuren på den berykta siste eksamenen min. Heldigvis gikk det bedre enn forventa, og sommerferien ble ikke forkorta som frykta. Et uvisst antall kilos forsvant fra skuldrene da studentweb var sjekka, og jeg var klar for å feire to meter med bror som fylte 24 år i dag wiho grattis til han. En annen viktig faktor i denne glad-dagen, var at det ble norsk etappeseier i Tour de France i dag – noe som var skikkelig morsomt!!

Ellers tok jeg en titt i diverse pappesker på loftet i dag, og fant igjen flere plagg som jeg har rydda vekk for flere år siden. I løpet av årene har jeg vært ekspert på å samle på alle mulige plagg, i håp om at jeg én dag skal sy de om. Skjørtet dere ser under er et resultat av et flere år gammelt mislykka redesign-prosjekt, noe som vises godt i sømmene haha. Jeg har alltid synes det har vært gøy å sy og da spesielt sy om gamle klær, men i mine eldre dager har jeg ikke dyrka denne interessen noe særlig. I grunn synes jeg det er litt synd, for det hadde vært så gøy å være flink – men jeg får ta resten av sommeren til hjelp, og prøve å vedlikeholde denne interessen nogenlunde.

FullSizeRender 5

Processed with VSCO with a4 preset

Processed with VSCO with a4 preset

Genser HM Jakke CALVIN KLEIN (VINTAGE) Skjørt UVISST Briller RAY BAN

Leave a Reply