Steg for steg: juksesol

MAYBELLINE

A N N O N S E : A M B A S S A D Ø R  F O R  M A Y B E L L I N E

Hei! Som jeg har skrevet litt for mange ganger før, synes jeg Vinje sitt vær er upåklagelig om dagen. I dag er det ekstra sjukis fint, og har vært skikkelig sol og ganske skyfri himmel. Men selv om forutsetningene er der for å få farge av solen selv, synes jeg det er fint å kunne jukse litt av og til. Og i den forbindelse vil jeg vise dere to produkter jeg synes er ypperlig å bruke når jeg skal jukse sol.

eIMG_4172

“Master Bronze”-palettet har jeg lagd en first impression-video på tidligere, og den gang lovte jeg å reviewere (nytt ord) når jeg hadde brukt den litt mer – noe jeg har gjort nå. Det jeg fortsatt liker godt med palettet er at det er skikkelig godt pigmentert (mye produkt for pengene – tommel opp!), det er en fin miks av både kaldere og varmere farger, men ingen er for kalde eller for varme, og, til slutt, så er fargene veldig miksevennlige. Du får kjøpt palettet på Cubus, Vita (HER), HM, osv.

Maybelline sin “Master Prime”-anti-redness primer kommer ut i butikker i august, og det er jeg _så_ glad for! Jeg kommer til å skrive mer om denne senere, men, iallefall, så er det er primer som demper rødskjær. Gleder meg til å teste den mer, og hittil er jeg veldig fornøyd.

wFullSizeRender-4

Når jeg påfører primeren, påfører jeg den hovedsakelig på de områdene hvor jeg har mest rødskjær, for så å jobbe den utover i resten av ansiktet. Deretter påfører jeg et tynt lag med foundation eller concealer der det trengs, før jeg bruker “Master Bronze”-palettet. Jeg begynner med å “ramme inn” ansiktet med farge nr. 4, og tar en sveiv over nesen med farge nr. 3. Videre bruker jeg litt av farge nr. 2 under øyet, for så å avslutte med farge nr. 1 som highlight.

paIMG_4171

Leave a Reply