Organiseringsforsøk

BLOGG

Hei! Da jeg var i Glasgow, dro jeg innom en stor butikk (som jeg forsåvidt ikke husker navnet på), hvor de solgte enorme mengder skrivebøker, kort, blokker, osv, hvor jeg kjøpte meg tre bøker som jeg tenkte at “jeg kommer til å få fryktelig mye bruk for”. Da jeg var liten var min største utgiftspost notatbøker, og hver gang vi var i Drangedal var bokhandelen og alle notatbøkene som fantes der, et stort høydepunkt. Den gang var jeg en storsamler når det gjaldt skoledagbøker, notatbøker, diddl-blokker og alt sånt, noe jeg ikke har vedlikeholdt etterhvert som årene har gått (heldigvis, ble fryktelig mye skapfyll etterhvert). Men, når det er sagt, synes jeg det fortsatt er gøy å kjøpe fine bøker som jeg kan notere i haha.

aIMG_4096

Boka dere ser under er en “budget planner”. Dette synes jeg var fryktelig smart, og hadde store ambisjoner om å notere sommerens utgifter i denne. Men, ikke overraskende, har jeg ikke fulgt dette og sidene er fortsatt blanke, men planen har nå blitt å ta den i bruk når andre studieår begynner – så jeg blir en strukturert, økonomisk og flink student. Viktig å ha troa:):)

aIMG_4093

Ellers er neste verktøyet i organiseringsforsøket mitt, en agenda. Jeg går årlig på en smell når det gjelder bruk av agendear, og det er kun de første ukene som ikke har blanke sider. Men, det blåser jeg altså i, og kjøper meg en ny hvert år, i tro om at jeg kommer til å bruke den daglig.

aIMG_4092

Og til slutt kjøpte jeg meg en helt vanlig, men litt ekstra fin, notatbok.

Processed with VSCO with a10 preset

2 thoughts on “Organiseringsforsøk

Leave a Reply