Basic

ANTREKK

skIMG_8935

dlIMG_8935

Skjorte BIKBOK Bukse BIKBOK Belte GUCCI Solbriller RAY BAN

Hei! I dag er sommerferien 50 % fullført, og det er nøyaktig fire uker igjen av slaraffenlivet. Det betyr at det også nærmer seg den dagen hvor sensuren på min siste eksamen faller, og fysøren som jeg gruer meg haha. Har jo, som tidligere nemnt, hatt hyppig mareritt om at den gikk svært dårlig, noe magefølelsen også taler for, men håper jeg ikke er sanndrømt, si.

Ellers har jeg ikke noe sjukt å melde, annet enn at jeg har blitt noget solbrent på høyre side av fjeset, så der er temperaturen på topp. Har en tendens til å være litt smådum og har hittil valgt å droppe solkrem i denne sommervarmen, selv om jeg er fullt klar over at jeg kommer til å ende opp ultrarød. Nå har jeg omsider lært, og har lovet meg selv (og mammas solkremkontroll, forsåvidt) at jeg ikke skal være smådum heretter. Skal vel og merke ikke klage, for jeg er bare glad og fornøyd for at Vinje serverer godt sommervær.

2 thoughts on “Basic

Leave a Reply