Designtrøbbel

BLOGG

Hallo hallo! Først og fremst, vil jeg si at jeg synes det er så gøy at mange av dere har fulgt med inn på new me new blog. Iallefall for en dag haha. Håper noen vil følge med noen flere dager også:D:D Mitt store prosjekt om dagen er fremdeles å endre på designet, men, som tidligere nemnt, er det noget avansert. Skjønner ingenting, og har googlet “how to change wordpress themes css” alt jeg har maktet, men er fortsatt like blank som da jeg startet researchinga. Dersom jeg ikke får noe progresjon i kunnskapen min i løpet av et par dager, søker jeg hjelp hos noen som kan det ordentlig – men inntil videre forblir det sånn som det er nå.

Hverdagsblogginga mi har ikke vært noe å skryte av etter jeg kom hjem fra det store utland. Har nevnt at jeg har vært hos tannlegen, hvordan været er og at jeg har sett på tv, men utover det har det vært dårlig. Ferien skyter fart, men det er heldigvis fortsatt fem uker igjen. De foregående ukene har jeg brukt seffis til å tilbringe tid med venner og familie <3favorittaktivitet #1<3. Ellers har jeg oppdaget hvor _sjukt_ fint det er her i fjellene i Vinje, og har som følge av denne oppdagelsen, gått endel sightseeing rundt omkring haha. Da jeg bodde hjemme og var ung og dum, var fin natur noe jeg brydde meg null om. Men, etter jeg flytta til storby hehe, hvor det ikke er like mye tilgjengelig natur, har jeg virkelig lært meg å sette pris på både fjell og traktorvei og resten av all Vinje-sjarmen. Ja, nå runder jeg av her før det blir for overflødig, og legger ved noen bilder fra en botanisk hage i Glasgow.

2 thoughts on “Designtrøbbel

  1. Hei kunne du ha skrevet hvilken modell belte du nylig kjøpte er ? Var innom butikken i København og de hadde to størrelser inne. Lurte derfor på hvilket du hadde ?

Leave a Reply