Diverse diverse

BLOGG

Hei! Siden sist har jeg vært til tannlegen, det har regnet (påpeker dette ettersom jeg brukte gårsdagens innlegg til å skryte av at det ikke var meldt regn i Vinje så langt langtidsvarselet på yr viste) og jeg har sett en nesten-norsk etappeseier i Tour de France. Ellers har jeg også vurdert om jeg skal bytte blogg-domene fra blogg.no til wordpress. Jeg tok en endelig avgjørelse for litt siden, og landet på å gå over til wordpress. Wossa har nå eksistert siden jeg var 14 år (! sprøtt), så nå som jeg har kommet i 20-årene hehe, er planen at wossa skal takke for seg. For øyeblikket holder jeg på å fikse design osv., men det viser seg å være noget avansert for denne bloggdamen, og derfor tar det litt tid – men, håper alt kommer på plass om ikke alt for lenge!

Leave a Reply