Uken som gikk

UKEN SOM GIKK

UKENS OPPTUR // Feriering i Glasgow var seffis forrige ukes opptur. Synes Glasgow er en skikkelig fin og hyggelig by, og jeg gleder meg veldig til neste gang jeg skal besøke bror.

UKENS NEDTUR // Jeg skal ikke legge skjul på at jeg tidvis kan ha noe flyskrekk. Ikke veldig alvorlige greiene og den rasjonelle delen av hjernen er klar over at det ikke er noe å være redd for, men den andre, irrasjonelle, delen av hjernen har en tendens til å være katastrofetenker når jeg er ute og flyr. Tidligere har jeg i grunn ikke opplevd noe skumle greier, annet enn litt turbulens haha, men på vei hjem fra Glasgow kom vi i en luftlomme, så flyet falt flere meter ned. Heldigvis gikk alt fint, så var jo ikke noe farlig, men må si at luftlommer ikke er noe jeg foretrekker når jeg er ute og flyr altså.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with 5 preset

UKENS OPPLEVELSE // Graduationen til Aslak! Som tidligere nemnt, var sermonien noe helt annet enn hva jeg er vant til fra mine tidligere uteksamineringer. En skotsk graduation bar preg av mye høytidelighet og ritual, så det var veldig gøy å se hvordan det hele foregikk.

UKENS MAT // Forrige uke kjøpte jeg den beste isen jeg noengang har smakt haha; fløteis med smak av nutella og kinder. En fantastisk kombinasjon, si<333

UKENS INNKJØP // Det er nok beltet jeg blogget om i går. Ellers kostet Batiste-tørrsjampo i underkant av 20 kr. i Skottland, så det hamstret jeg endel av.

UKENS PRODUKT // Nå som det er sommer og sol, har jeg begynt å blande inn litt foundation i solkremen min. Dette synes jeg funker fint, og er en fin måte å lage sin egen lettere versjon av foundationen sin.

Leave a Reply