TB: juli 2016

BLOGG

I løpet av helgen gikk jo juni over til å bli juli, så da tenkte jeg at det var passende med en liten recap av fjorårets juli som forsåvidt for det meste bestod av sommerjobb og Tour de France. I fjor, som de tidligere årene, jobbet jeg på min all-time-favorite-sommerjobb, nemlig <3Vinje utstillinga<3. Vinje utstillinga var en kunstutstilling som til min store sorg nå er lagt ned. Dette har vært en fast ingrediens i mine fem siste sommere – så må si at det er et stort tomrom i årets sommer. Men, heldigvis, er fjorårets andre viktige ingrediens fortsatt intakt og Tour de France er ikke nedlagt wiho.

Når jeg ikke jobbet eller så på tv, tok jeg bilder av meg med skjerf og/eller skinnjakker (en aktivitet jeg fortsatt vedlikeholder godt).

Ellers så er det jo ingenting som er bedre enn å sommerferiere med venner, så det var jo seffis høydepunktet også forrige juli. Ettersom vgs var fullført og universitetsgangen ikke var påbegynt, var fjorårets sommer ekstra “fri”, da det ikke var noe faglige greier jeg burde lese på for å være forut min tid (ikke at jeg noengang i løpet av 20 år har gjennomført mine puggeplaner om sommerene haha).

Fjorårets juli bestod også av endel nerver når det gjaldt å vente på svar fra Samordna Opptak. Jeg har sjelden blitt så letta som den dagen svaret kom, for fysøren _så_ stressa jeg var for disse studiegreiene månedene før haha. Når fremtiden omsider var avklart, brukte jeg de resterende juli (og august)-ukene på å ferdigstille meg som student.

70A55874-6521-43B3-A36D58C94E5EC109-B9C239AA-E84A-4450-902413D3BADCF79F

Leave a Reply