Step by step: contour & highlight (video)

MAYBELLINE

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Maybelline

Her kommer en liten tutorial om hvordan man kan bruke Maybelline sin “Master Sculpt”-palette. Paletten kommer i to ulike farger; Light Medium og Medium Dark – og inneholder altså en kontureringsfarge og en highlight. I filmen bruker jeg Light Medium, men tidligere har jeg for det meste brukt Medium Dark. Selv liker jeg begge fargene veldig godt, så hvilken farge jeg velger, avhenger av hvilket resultat jeg ønsker.

Jeg har et par krav til produkter for at de skal gå inn under kategorien “produkter jeg liker”. Deriblant må produktet score høyt på “farge”, “pigmentering” og “påføring”. Jeg har jo allerede vært litt innom fargen, men vil fremheve at man kan bygge opp intensiteten en hel del, uten at det blir for mye. Dette henger nok tett sammen med at både highlighteren og kontureringsfargen er akkurat passe pigmentert, så produktene blander seg fint inn i huden. Ellers er det også et stort pluss at den er lett å påføre. Det følger forresten med både speil og påføringsbørste i paletten, så her har man alt man trenger i et produkt wiho!

Leave a Reply