Maybelline Master Camo

MAYBELLINE

// Innlegget er skrevet i samarbeid med Maybelline

I november dro jeg til Helsinki for å være med Maybelline på shoot for Maybelline sin nye “Master Camo”-palette. Palettet er et smart “all in one”-produkt som inneholder både corrector, concealer og highlight. Selv har jeg brukt det daglig i en god periode, og jeg må si jeg liker det fryktelig godt! For å trekke fram noe jeg liker ekstra godt, vil jeg gi litt ekstra skryt til konsistensen. Produktet er veldig lett å påføre, i tillegg til at det føles lett på huden – noe som er et stort pluss.

Under har jeg laget en liten tutorial hvor jeg viser hvor jeg påfører produktet. Har gjort meg flid og triksa med tall og sånt haha, og meningen med disse tallene er å illustrere hvor i ansiktet jeg påfører de ulike fargene. Håper dere skjønner noe av det, og at det er til litt hjelp 🙂

S T E G 1 :

Det første jeg begynner med er å korrigere hudtonen. Den grønne fargen (dvs farge nr. 1), bruker jeg for å nøytralisere rødskjær. For å gjevne ut andre ugjevnheter i hudtonen min, bruker jeg den gule (altså farge nr. 2 hehe).

S T E G 2 :

Deretter er det tid for concealer, og takk og pris for det, si. Jeg har noen fryktelig blå ringer under øynene, så da er det fint at det finnes noen sminketriks. Jeg begynner med å påføre farge (4) lengst inn mot våtkanten, for så å påføre en mørkere farge (3) i en trekant under farge (4).

S T E G 3 : 

Og til slutt er det jo seff klart for highlighter! Highlighterene påfører jeg hovedsakelig på brynsbenet, kinnbenet og neseryggen. På brynsbenet bruker jeg farge (6), da denne er tettere i fargen. Farge (5) minner endel om Maybelline sin “Strobing stick” wiho – amazing highlighter med andre ord. Denne påfører jeg vanligvis på neseryggen og kinnbena, men den kan selvfølgelig også fint brukes til både tinning, hake, leppekant, osv.


…Og her er resultatet!

Leave a Reply