Maybelline Big Shot

MAYBELLINE

A N N O N S E

Hallo hallo! I forbindelse med at jeg er ambassadør for Maybelline, er jeg heldig å få teste ut flere av produktene deres. Det er viktig for meg at dere er klar over at produktene jeg skriver om har jeg selv brukt over en lengre periode, og jeg står fritt til å velge om jeg vil skrive om et produkt eller ikke. Dersom det er noen produkter jeg ikke er begeistra for, anbefaler jeg de naturligvis ikke. 

Da jeg var i Helsinki tidligere i vår, var jeg med på et event i forbindelse med mascaraen dere ser over; nemlig Maybelline sin Colossal Big Shot Mascara. Selv har jeg brukt den i et par måneder nå, og jeg må si jeg liker den skikkelig godt – så da tenkte jeg å gi dere et review av den 🙂

Big Shot er en volum-mascara som kommer i to varianter: en vannfast (blå) og en ikke-vannfast (lilla). På bildet under til høyre ser dere børsten, som er designet for å gi mest mulig volum. Det jeg liker aller best med denne mascaraen, er at den gir såpass mye volum fra første strøk wiho. Selv synes jeg man ofte må påføre fryktelig mange lag for å oppnå ønsket volum, noe som er upassende for damen som ikke alltid har så god tid om morgenen hehe.

Til slutt tenkte jeg å gi dere et enkelt mascara-tips som jeg lærte for et par uker siden. Når jeg påfører mascara, begynner jeg med vippetang, før jeg påfører produktet. Tidligere har jeg alltid brukt ikke-vannfast mascara, men nå har jeg blitt en hyppig bruker av vannfast. Årsaken til dette er at resultatet holder lengre, da formulaen i vannfast mascara “forsegler” bøyen på vippene. Maybelline sin Big Shot-mascara kan kjøpes på Vita (vannfast HER og ikke-vannfast HER), H&M og Cubus 🙂

Leave a Reply