Liquid lipsticks

MAYBELLINE

A N N O N S E : I N N L E G G  S K R E V E T  I  S A M A R B E I D  M E D  M A Y B E L L I N E

For litt siden var jeg så heldig å få teste noen av Maybelline sine “Color Sensational Vivid Hot Lacquer”-liquid lipstick. Selv har jeg i grunn ikke prøvd noe særlig med liquid lipsticks tidligere, så da var det jo ekstra stas å endelig få teste det ut. Jeg har funnet tre ulike nude-nyanser jeg vil tipse dere om. Har alltid hatt sansen for jordfarger (viss man kan kalle det jordfarger??) når jeg skal fjonge meg opp på leppene, og det er nok noe jeg kommer til å fortsette å ha sansen for i en god stund fremover.

“Charmer” er ganske varm og rødlig i fargen, i forhold til både “Unreal” og “Tease”. “Unreal” er en relativt kald bruntone, i mens “Tease” er en kaldere rosatone. Hittil har jeg bare brukt fargene hver for seg, men jeg tror alle fargene fint kan mikses sammen. Dette er noe av det jeg liker best ved liquid lipsticks, nemlig at man kan eksprimentere med de ulike fargene for å oppnå akkurat den fargetonen man ønsker. Du får kjøpt de på Vita.

Leave a Reply