Innkjøp

BLOGG

Heihei! Vi ankom Vinje noget sent i går, så da ble dette innlegget utsatt en dag. Hadde egentlig planer om å både ta bilder og blogge da jeg kom hjem hjem, men ettersom jeg (tydeligvis haha) blir ekstremt trøtt av å reise, var det litt for ambisiøst og jeg sovna jeg kort tid etter vi hadde parkert bilen.

Ja, ellers tenkte jeg å blogge om det nye beltet mitt haha. I Glasgow hadde de i grunn alle butikker jeg kan navnet på, så mulighetene for shopping var upåklagelige. Jeg hadde i grunn ikke noen store planer om å handle noe særlig, men den gang ei, si. Da jeg gikk innom Gucci på House Of Fraser, oppdaget jeg dette GG-beltet. Jeg kikket etter det da jeg var i New York i vinter, men ettersom det var utsolgt i hele USA, ga jeg i grunn opp. Gleden var derfor stor da det ikke var utsolgt i Glasgow, og en svak kurs på pundet, var en ypperlig unnskyldning til å kjøpe det. (Mvh. materalistisk-jente-97)

Leave a Reply