0 thoughts on “Antrekk: Jeffrey Campbell og skjørt

  1. Jeg må bare spørre deg om noe, du har vel ikke tenkt på å prøve å kontakte et modellbyrå selv? Du er så ufattelig pen at jeg blir målløs hver gang jeg er innom bloggen din! Du kan google norske modellbyrå så kommer det opp noen! Er med i et byrå selv og synes absolutt du har potensiale. Du er rett og slett en av de peneste jeg har sett i hele mitt liv, ok jeg sier kanskje dette hver gang jeg kommenterer her men: guuuuud du er vakker! ahhh!

  2. Andrea: Tusen takk! <3 Jeg har ikke merket det enda, men jeg har ikke brukt de veldig mye enda, så jeg vet egentlig ikke helt 🙂

  3. Ulrikke: <3 <3 <3 Tusen tusen tusen takk! Jeg ble ufattelig glad da jeg las kommentaren din, og det gjorde dagen min så mange ganger bedre!! 🙂 Så fantastisk hyggelig! 🙂 Jeg har virkelig lyst å kontakte et modellbyrå, for det virker helt ufattelig gøy og spennende, så når jeg er ferdig med alle eksamener og sånt, har jeg veldig lyst til å gjøre det 🙂 Igjen tusen tusen takk! <3

Leave a Reply