Hjemme igjen

BLOGG

Hallo alle sammen! Nå har jeg komme hjem igjen etter to fantastiske uker. Som jeg skrev, så skulle jeg skrive et innlegg om hva jeg har gjort da jeg kom hjem. Siden jeg har endel å skrive om, kommer jeg til å dele det opp i flere innlegg. Jeg har iallefall hatt det utrolig bra. Først var det Justin Bieber konsert, HELT fantastisk!! ♥ Har mange bilder jeg skal vise dere fra konserten, men jeg finner ikke kabelen til digitalkameraet, så får ikke gjort det med en gang. Deretter dro jeg på skoletur til Polen og Tyskland. Var en kjempebra og lærerik tur! ♥ Jeg har også veldig mange bilder fra turen som jeg skal vise dere, så det er bare å følge med, hehe. Denne helgen skal jeg først på besøk til besteforeldrene mine, og så skal jeg på fotoshoot til søndagen. Gleder meg! 

Tusen takk til de fine jentene Ida Helene, Aneda og Agnete for så hyggelige anbefallinger! ♥

Hva skal du i helgen?

– Åshild

0 thoughts on “Hjemme igjen

Leave a Reply