Urban outfitters

BLOGG

Hei! London var selvfølgelig himmelen når det gjaldt shopping. Det var alle de butikkene som man ser overalt på weheartit. Topshop, Victoria’s secret, River Island og Urban outfitters er bare en brøkdel. Selv likte jeg selvfølgelig alle kjempegodt, men Urban outfitters var en av de jeg likte aller best. Først og fremst så var butikken dødskul. Den var så weheartit-ish, haha. Med det mener jeg at interiøret og tingene var akkurat som på bildene som man drømmer seg vekk i. Selvfølgelig var også klærne dødskule. Så mange kule mønster, farger og vasker. Angrer på at jeg ikke kjøpte mer enn en shorts og en jakke der, men det får bli mer neste gang. Haha. Som dere sikkert har skjønt, likte jeg Urban outfitters veldig godt. Hvis dere skal til London må dere virkelig innom der! 

Har du vært der? 

– Åshild

0 thoughts on “Urban outfitters

  1. Frida Vik: Prisene er ikke altfor høye, men samtidig ikke så veldig lave heller. De er egentlig ganske like prisene som er på Carlings 🙂 Shortsen tror jeg kostet rundt 300 kr 🙂

Leave a Reply