Mitt klessap: skinnjakker

Mitt klesskap

Hei! Det siste året har jeg kjøpt utrolig mange jakker. Jeg har virkelig en obsession når det gjelder jakker, spesielt vårjakker, haha. Skinnjakker, denim jakker og armyfarga jakker får jeg aldri nok av. Det er så mye forskjellig de kan kombieneres med – jeg synes et antrekk blir ekstra fint når man har en kul jakke på. Heldigvis har jeg kjøpt de fleste av jakkene på salg, så da har jeg ikke brukt så mye penger på de. Jeg tenkte det kunne være litt gøy å lage noen innlegg om jakkene mine, haha, såå here you go.   

Fra Bikbok

Fra Bikbok

Fra Hemsen (Zavannah)

Fra Cubus

Har du en “obsession”?

– Åshild

0 thoughts on “Mitt klessap: skinnjakker

  1. Kjempefine😍!! Har fulgt bloggen din veldig lenge nå, du er veldig flink, og fortjener og komme på topplisten!! Kan du lage spørsmålsrunde eller sminkevideo? Da hadde jeg blitt glad❤

Leave a Reply