Innkjøp fra London

INNKJØP

Hei! I dag kom jeg på at jeg ikke hadde lagt ut alle innkjøpene fra London. Jeg har lagt ut noen i et par innlegg, men det var ikke alt jeg kjøpte, så da tenkte jeg at jeg ville lage et innlegg med resten. Eller det var et par ting jeg ikke fant, så de har jeg ikke fått tatt bilder av, men det er mesteparten. Haha, lang forklaring. Her er iallefall noen innkjøp 🙂

Genser fra Primark

Shorts fra Urban Outfitters

Jakke fra Urban Outfitters

Kjole fra New Look og smykke fra HM

Tusen takk til de nydelige jentene Ida Merete og Marie, for supersøte anbefalinger! ♥

Likte du innkjøpene?

– Åshild

0 thoughts on “Innkjøp fra London

  1. Har spurt mange ganger før, men får aldri svar.. Hvordan kan du vite når noen anbefaler/skriver om deg på bloggen sin? Hvordan får du vite det? Du kan jo ikkje liksom lese absolutt alle blogger i norge? Hahaha…

  2. Superfine ting!
    Hvor mye kostet shortsen? Skal til london denne uken, og har såå lyst på en slik 😀

  3. Utrolig glad i bloggen din Åshild! Gjerne ta en titt på anmeldelsen av bloggen din på min blogg: nid0.blogg.no <33

Leave a Reply