Slutt på ferien

BLOGG

Heihei! Da var også påskeferien slutt, og nå er det sommerferie som er neste. Imellom disse to feriene er det skikkelig mye som jeg skal gjøre, ikke bare eksamener og prøver, men også mange andre morsomme ting. Heldigvis er det mye å glede seg til. På mandagen tok jeg mange bilder til ulike innlegg, så jeg har litt forskjellig på lager nå som det blir veldig travelt. Over ser dere noen av de, veeldig blogg-ish. Haha. Godkjenning av kommentarer og svar på mailer, har jeg brukt såå lang tid på. Men jeg skal prøve å få startet med det i helgen 🙂 Har dere mye å gjøre fremover?

– Åshild

0 thoughts on “Slutt på ferien

  1. WOW! Må bare si til deg at du har en utrolig bra blogg, og jeg ble fast leser bare av å lese det første innleget for en liten stund siden. Du er utrolig pen, og minner meg faktiksk litt om voe, elsker stilen din også! Stå på videre 🙂

  2. Heisan!! Veldig flott blog. Føler at den er så av så høy kvalitet at du tar oss som leser seriøst. Mange bloggerre bare lager masse innlegg og gidder ikke bruke tid på bloggeni det hele tatt. Det er derfor alltid like deilig å se noen som faktisk tar meg som leser serriøst! Jeg har ikke blogg fordi jeg fikk så mye stygge kommentarer, men jeg håper at du ikke skal gjøre det samme om du får stygge kommentarer fordi da vinner de uhøflige. Men jeg har noe annet jeg håper du vil se på! Det er en konk jeg har funnet som er døds bra!! Premien er energidrikke i et år. Det er veldig bra for meg om jeg vinner fordi jeg er helt avhengig av Moutain Dew – jeg drikker det hele tiden! Hehe. Men kanskje du har mer lykke enn meg?! 😛 Tenkte uansett jeg skulle dele den med deg.<3 Ha en bra dag!!!

  3. Kjempe fine bilder! gleder meg til neste innlegg!
    tror du at du kan ha linkerunde? vi har fått blogg i vinterferien og bloggen er en suksess, men trenger flere faste lesere 😉 du trenger ikke, bare ett forslag, hehe!

  4. Alexandra: Åå, så hyggelig å høre!! <3 Tusen tusen takk 🙂 Jeg synes du burde begynne å blogge igjen, for du er helt sikkert utrolig flink, og ikke bry deg om de slemme kommentarene! Stå på søta! Igjen tusen tusen takk!! <3

Leave a Reply