Konkurranse

Konkurranse

Hei! Nå er det tid for min aller første konkuranse her på bloggen. Den er i samarbeid med de fine jentene Maria og Caroline, som har startet opp sitt eget “fotofirma”. De er så flinke, og tar helt nyydelige bilder. I denne konkransen kan du vinne en photoshoot på en verdi av 2000 kroner, da får du også med deg 20 redigerte bilder hjem. Du kan også ha med deg en venn, og photoshooten varer i ca. 1-2 timer. De tar fotooppdrag på nesten hele Østlandet, så det vil bli avtalt med vinneren hvor photoshooten skal skje. Det eneste du trenger å gjøre for å delta, er å like facebooksiden deres her, og så kommentere fullt namn og mailen din i kommentarfeltet her under. Konkurransen varer frem til 19. mars, og vinneren blir kontaktet. Lykke ti! ♥ Nedenfor ser dere noen av bildene som de har tatt. Se så fine!!



Alle bildene er tatt av Maria og Caroline ♥

– Åshild

0 thoughts on “Konkurranse

Leave a Reply