Victoria Secret

INNKJØP

Da jeg var i London, var Victoria’s Secret en av de butikkene jeg skulle innom, og det angrer jeg ikke på for å si det sånn. Bare å være inne i butikken var jo en opplevelse. Alt var så fint, prøverommene, butikkhyllene, diskene, sminkebordene, handleposene, til og med kvitteringene og selvfølgelig varene. Fantastisk. Det jeg lette etter var bikinier, og det fant jeg. Victoria secret har virkelig verdens fineste bikinier. Over ser dere den jeg kjøpte. Jeg har ønsket meg den skikkelig lenge, og var ikke i tvil da jeg trykte koden, hehe. 

– Åshild

0 thoughts on “Victoria Secret

  1. Elsker Victoria´s Secret! Har ikke vært på den i London, men har vært på en da jeg var i USA for et par år siden. Liker best Pink-seksjonen, så mye kult undertøy og klær! Var det dyrt på Victoria´s Secret i London?

  2. Cathrine Erlandsen: Jeg tror den kostet rundt 300 kr, så den var litt dyr, men absolutt verdt det! 🙂 Åå, så heldig! Du burde glede deg <3

  3. Hei, jeg skal til London i helgen og jeg skal på Victoria Secret i New Bond Street som er i London sentrum. Jeg lurte på om du var innom der og om de hadde bikinier ? 🙂 Håper du kunne svart fort <3

Leave a Reply