Dagens antrekk 08/03/13

Outfit

Jakke, bukse og topp: Bikbok Smykke: HM Sko: Jeffrey Campbell Briller: Chriss

Beklager ingen blogging i går, men jeg tok meg en bloggfri dag. Så derfor kom det ingen innlegg. Ååh, så godt det er at det snart er vår. Elsker det! Så i dag tok jeg på meg noe litt mer sommerlig. Toppen kjøpte jeg sist helg på Bikbok, synes det var så fin farge på den. Jeg hadde egentlig på meg noen andre sko i dag, men jeg tok på meg mine kjære Jeffrey Cambpells når jeg skulle ta bildene, hehe. I dag har jeg spilt inn noen videoer og tatt noen bilder. Så nå er det mye nytt bloggstoff, følg med, hehee! God helg!

Hva synes du?

– Åshild

0 thoughts on “Dagens antrekk 08/03/13

 1. Hei!
  For en utrolig blogg du har!
  Den er kjempe kul, og bildene er fantastiske!
  Du er en utrolig blogger, kansje du kunne stikke innom bloggen min, og gi meg noen tips?

 2. så sinnsykt fint! du er virkelig perfekt, jeg mener det, du er nydelig!
  liker også veldig godt outfitene dine! 🙂

 3. kjempe pent ! har følt bloggen din en stund nå og må si du har en utrolig fin blogg, og at jeg blir veldig inspirert ! 🙂 stå på videre !!

 4. Hvordan redigere du bildene dine sånn at du får det to ganger om du skjønner? sånn du har gjort på det første bildet i innlegget 🙂

 5. Kjempefint antrekk! Du har en fantastisk stil til å være 15 år! Trodde du var 17 eller noe jeg.. (ikke at man må være eldre for å ha fin stil.. ♥)
  Bare elsket toppen og smykket♥♥

Leave a Reply