0 thoughts on “Dagens antrekk 05/03/13

  1. Du er så nydelig Åshild!
    Men der du skriver “Maren” Hvordan får du til og ha blogglink i navnet? 🙂

  2. bruker du selvutløser kontroll til kameraet? kan du lage et innlegg om hva du syns om den, om det tar lang tid før den får signal, tar bilde osv? 🙂

  3. så fint digger stilen din og du er nydelig :)) Er det lenge siden du kjøpte genseren, tror du de har den i butikkene fortsatt? <3

  4. Hei! Du har en kjempefin blogg!! Beundrer deg veldig med bloggingen og hvor vakker du er! 🙂 Bloggen din fortjener masse kommentarer! Du er kjempeflink og fortjener mye mere oppmerksomhet! 🙂 Stå på vidre, elsker bloggen din!

  5. Hei! jeg lurte bare på om du kunne filme mens du lagde den frisyren, eller ta noen fine bilder mens du gjør det? sånn trinn 1, 2 osv. Du har en utrolig kul og søt stil! flere ting som du bruker som jeg bare må ha! har du funnet ut hvor skjorten din er ifra? : ) genseren og skjorten var bare utrolig nydelig ilag<3 hadde vært utrolig fint hvis du på noen av outfits bildene dine sto litt nermer kameraet sånn at det ble litt lettere å se på detaljene på klærne dine? kan du kanskje svare meg på e-post ? 🙂

  6. Emma: Jeg har en kontroll fra ebay, som jeg nesten aldri bruker, siden den ikke er så god. Men jeg tenkte jeg vil kjøpe meg en litt bedre en snart, og da kan jeg lage et innlegg om den! 🙂

Leave a Reply