Jeffrey Cambell

INNKJØP

♥♥♥

Åå, som jeg elsker disse skoene. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte de. Siden jeg kjøpte de i London da kursen var såpass lav, fikk jeg de mye billigere enn det de koster her i Norge. Og det gjorde ikke akkurat noe, hehe. Jeg var veldig usikker på om jeg ville bruke så mye av pengene mine på et par sko, men jeg bestemte (eller ombestemte?) meg ganske fort da jeg prøvde de. Egentlig, så har jeg lyst til å bruke de både inne og ute hele tiden, men etter et par turer ute på isen fant jeg ut at jeg må vente til det blir bart. Men da skal jeg bruke de mye da! Hva synes du om skoene?

– Åshild

0 thoughts on “Jeffrey Cambell

  1. Nydelige antrekk!
    Har du mulighet for å linke til fuskepelsvesten som du kjøpte på nelly? Det var utrolig fin!

Leave a Reply