Oslotur

BLOGG

Heihei! Beklager så sen blogging. I dag tidlig bestemte jeg meg for  å bli med pappa til Oslo. Så derfor har det vært litt travelt. Siden vi først var i Oslo, ble det jo et par nye ting. Og jeg som bestemte meg for å starte å spare penger etter London, og ikke shoppe på flere måneder. Jaja, jeg starter nå istedet. Hehe. Jeg kjøpte et dødskul plagg, som jeg har ønsket meg lenge. Gleder meg til å vise dere det! Tidligere i kveld kom vi til besteforeldrene mine, og her skal vi være til i morgen. Elsker virkelig å være her, alltid like koselig ♥ Morgendagen kommer jeg til å bruke til skolearbeid. Fra nå av skal jeg bli flinkere til å gjøre skolearbeid tidlig, så jeg blir ferdig med det og slipper å bruke helgen til det. Har forresten mange innlegg til dere nå fremover, blandt annet et med bilder i fra London. Hva skal du i morgen?

– Åshild

0 thoughts on “Oslotur

Leave a Reply