Sofiamoore

BLOGG

Innlegg i samarbeid med Sofiamoore

Hei dere! Jeg har aldri skrive et sånt “samarbeids-innlegg” før, men håper det blir bra, hehe. For en god stund siden fikk jeg en epost av grunnleggeren av nettbutikken Sofiamoore, som lurte på om jeg var interessert i et samarbeid. Da hadde jeg ikke like mange leserer som jeg har nå, så det var ekstra stas og jeg takket ja. Sofiamoore er en nettbutikk som ble åpnet for noen måneder siden. Idéen bak butikken var at det skulle bli enklere for jenter og damer og finne billigere festkjoler/gallakjoler. Nettbutikken inneholder for det meste kjoler, men også andre acessoarer – for eksempel vesker. Det er en veldig elegant butikk, med mange elegante varer. Kjolene deres er nydelige, virkelig. Det er maxikjoler, som er perfekte for anledninger der man skal pynte seg ordentlig, for eksempel ball. Besøk Sofiamoore her!

Som jeg skrev lengre opp, har de også vesker. En av disse veskene fikk jeg tilsendt – en helt vanlig svart clutch. Veldig elelgant og fin. Det som er så greit med den, er at den kan brukes til så og si alle kjolene mine, siden den er så “basic” – og det liker jeg. Den er akkurat passe stor, så man akkurat får plass til mobil, leppestift, smykke, osv. Direktelink til vesken her.

Likte dere innlegget?

– Åshild

0 thoughts on “Sofiamoore

  1. hei! digger bloggen din! leser den hver dag ♥ kunne du gjort meg en stor tjeneste å linket denne bloggen her: wanttobeus.blogg.no på bloggen din ? det hadde betydd sykt mye for meg! digger klærne dine btw^^

Leave a Reply