Min første Levis shorts

Kontakt

Hei! Jeg aner faktisk ikke hvor lenge jeg har ønsket meg en Levis shorts. Det var da jeg startet å se på bilder på weheartit, at jeg først så shortsene i fra Levis. Jeg husker jeg satt å så på de i timesvis, endelig har jeg fått min egen, hehe. Etter jeg hadde vært på fotoshoot på søndag, var jeg innom Velouria Vintage og kjøpte min første Levis shorts. Jeg klarer nesten ikke vente til det blir så varmt, at jeg kan bruke den sammen med fine sommertopper. Akkurat nå er den ganske lang, nesten som en kortbukse. Så for at jeg skal få den slik jeg ønsker, må jeg klippe den og “style” den litt selv, men det er jo bare gøy. Liker du Levis shortser?

– Åshild

0 thoughts on “Min første Levis shorts

  1. hei kva størelse er det du har ? 🙂 skal kjøpe ein på ebay i dag so hadde vore kjekt om du svarte 😀
    elske bloggen din foresten <3

Leave a Reply