Tusen takk

Kontakt

Hei! Gjennom min “bloggkarriere” opplever jeg mange utrolig hyggelige ting. Det er komplimenter, e-poster, meldinger, linkinger, anbefallinger, kommentarer, bilder og video. Jeg blir så fantastisk glad, hver eneste gang. Dere gjør virkelig dagene mine bedre! Jeg er så evig takknemlig. Tusen tusen takk, dere er herlige! ♥ Jeg legger med to headere og en fanvideo som noen nydelige jenter har lagd til meg. Tusen takk! ♥ 

Laget av Malin ♥

Laget av Hanna ♥

 Laget av Ruth Elise ♥

– Åshild

0 thoughts on “Tusen takk

  1. Du er så utrolig pen, og har så utrolig bra stil! Elsker bloggen din.
    Kan du vær så snill og lage en video av hvordan du lager dotten du pleier å ha på hodet? Alle bloggere sier bare at de setter opp i hestehale og lager en klump, men kan du bare vise hvordan du gjør det, sånn at jeg også kanskje kan klare det? :))
    Også tror du at du kan lage et innlegg med de hårfrisyrene du liker eller de du pleier å gå med?
    Elsker bloggen din

Leave a Reply