Søndag

BLOGG

Heihei! I dag har vært en egentlig litt uvanlig søndag, siden jeg har rukket å gjort så mye. Elsker sånne dager! Dagen har jeg for det meste brukt til blogg saker, hehe. Jeg har tatt mange bilder av ulike antrekk, lagd en videoblogg og så skal jeg lage noen andre innlegg, som jeg kan publisere når jeg har det travelt. Senere i dag skal jeg en tur til bestefar og så skal jeg faktisk gå en skitur. Hver gang jeg går på ski blir jeg skremt av mine elendige skiferdigheter, haha, så det skader ikke med litt skitrening for å si det sånn! Hva har du gjort i dag? Slenger med noen fantastisk fine bilder fra i dag. 

Tusen takk til nydelige Hanna for en nydelig header! Såå hyggelig ♥

– Åshild

0 thoughts on “Søndag

  1. Hei, går det fint med foten din siden du har noen bilder med krykker? Kan du skrive om det. Jeg har og skade i foten, så lurer på hvordan du takler det liksom, hvis det er ille da? Hehe
    Elsker bloggen din, du er nydelig:

Leave a Reply