Videoblog: bloggvideo

Kontakt

Hei! Dette er et forhåndskrive innlegg. I går kveld lagde jeg en video med mange ulike klipp i fra ulike “bloggvideoer”. Det er flere filmer som jeg ikke har lagt ut som er inni her, for eksempel en sminkevideo og hårvideo. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage en slags “remix” med disse filmene. Håper dere liker den! 🙂 

Hva synes dere om filmen? Vil dere at jeg skal lage flere slike videoblogger?

0 thoughts on “Videoblog: bloggvideo

  1. Hei jeg har sett at du har i en sånn tufs på huet, så det i denne videoen også! Lurte bare på hvordan du lager den? Syykt kul

  2. Hei, kjempe fin video 🙂 Du er utrolig nydelig, og bloggen din ispirerer mange. Den inspirerer iallefall meg. Men jeg så at du hadde noen klipp fra en sminkevideo i denne remixsen. Lurte bare på om du kanskje kunne vise hele? Jeg er er en jente på femten år og bruker sminke til daglig, men jeg har egentlig aldri lært hvordan man sminker seg. Så et parr tips, hadde kanskje hjulpet. Igjen, elsker bloggen din 😀
    Klem Marielle 🙂

  3. Marielle: Åå, så hyggelig å høre! Tusen takk <3 Jeg tenkte jeg ville lage en sminkevideo en gang, så da kan jeg vise ha jeg gjør 🙂 Klem Åshild 🙂

Leave a Reply