Videoblogg: i mitt klesskap

Videoblogg

Hei! I dag vil vise dere en video jeg lagde for litt siden. Jeg tenkte jeg ville starte å lage noen slike videoer der jeg viser dere ulike klesplagg, med en bestemt farge, i fra klesskapet mitt. Denne gangen viser jeg vinrøde klær. Håper dere liker den! ♥ 

Hva synes dere? 

– Åshild

0 thoughts on “Videoblogg: i mitt klesskap

  1. oi, så mange fine klær! vil bare fortelle deg at du er helt nydelig, tror du virkelig må være en av de peneste jentene jeg noen gang har sett!
    elsker bloggen din allerede

  2. Et lite tips: bland solpudderet ditt ut med en vanlig pudder, så blir du kvitt de harde linjene og det ser mer naturlig ut:)

  3. hei må bare si du er utrolig vakker!! Også lurte jeg på om du kunne legge ut bilder eller video av hvordan du gjør denne hårdotten?<33

Leave a Reply