0 thoughts on “Dagens antrekk 31/01/13

  1. Du har så sykt fin stil! Men er det sånn du går til vanlig, sånn på skolen, eller eller pynter du deg for leserne dine? 🙂

  2. bare for å gi deg litt konstruktiv kritikk, tror jeg du kunne hatt maaaaange flere lesere hvis du varierte innleggene dine litt mer, feks. skrev om noe annet enn outfits 🙂 Du tar nydelige bilder, du burde begynne å vise for eksempel hvordan du sminker deg osv.. !

  3. hei åshild! jeg har dette prosjektet på skolen, der jeg skal lage et mote blad og jeg lurte på om jeg kunne få lov til å bruke noen av bildene dine av deg som cover osv? det hadde vært supert, fordi jeg elsker virkelig bloggen din, stilen din og deg generelt! du virker som den hærlige jenta 😀 keep up the good work! du kommer til å nå langt<3

Leave a Reply