0 thoughts on “Repost: Dagens antrekk 14/11/12

  1. Så utrolig fint antrekk! Kom nettopp inn på bloggen din og elsker den allerede 🙂 leste lengre nede at du spiller/spilte volleyball? På hvilket lag? Jeg gikk to år på toppvolley Norge som er internatskole i Ryfylke, og når bor jeg i Chicago hvor jeg spiller volleyball og studerer 🙂

  2. De naglene du har festet på Levis jakka di? Er det en “skrue” du måtte skru inn i den ene naglen? Eller var det som helt vanlige nagler med små “tagger” bak? Isåfall, om det var en “skrue” har du da tatt hull i jakken din?

  3. Hei, jeg er ny leser her;)
    Vil bare si at du har en utrolig fin stil, og at jeg gleder meg til å følge bloggen din fremover!

  4. Karoline Marie: Tusen takk! <3 Ja, jeg spiller volleyball 🙂 Laget heter Vinje, og vi spiller i 4. divisjon i region Øst, tror jeg, hehe! Åå, så spennede det hørtes ut. Kos deg kjempe mye!! 🙂

Leave a Reply