Denim

Mitt klesskap

Noe av det jeg gleder meg mest til til sommeren er klærne man endelig kan gå med, haha. Jeg gleder meg spesielt til å gå med mye denim. Det er så godt når det er varmt nok til å gå med både shorts og olajakke uten å fryse. Er det noen plagg du gleder deg til å bruke til sommeren?

Tusen takk til de fine jentene Camilla, Agnete og Enea som anbefalte bloggen min, kjempehyggelig som alltid! ♥

0 thoughts on “Denim

  1. Heisann!
    Oppdaget bloggen din idag, og jeg må si du er utrolig flink! Liker stilen din utrolig godt, og jeg synes det er flink til å sette sammen antrekk uten å være avhengig av dyre merkeklær! Det er sånne jenter vi trenger å hente inspo fra 😉
    Jeg er i hvertfall en ny, fast leser!

  2. Fiiint!! Kan du sende inn et bilde imorra om du ser dette isdag, så kan du ta et bilde da du bare har på deg gråe klær du har jo masse fine klær;)

  3. Du har så utrolig mye fint! Men de denimjakkene, har du kjøpt de i en del størrelser større enn det du vanligvis bruker? Vi leter etter en denimjakke, men føler alle er så korte og “stramme” og vi vil ha sånne “store” sånn som du har hehe 🙂

Leave a Reply