1 kjole – 3 antrekk

Hvilken outfit?

Kjole: Gina T Smykke: Cubus Vest: Bikbok 

Kjole: Gina T Vest: Gina T Smykke: Bikbok

Kjole: Gina T Skjorte: Wrangler Smykke: Glitter

Siden jeg trolig har fått influensa, har jeg ikke fått tatt noen antrekksbilder på noen dager. Derfor har det blitt litt andre innlegg i det siste, men håper det går fint! Det er også derfor jeg har svart veldig lite på kommentarene deres, men jeg skal gjøre det så fort jeg blir litt friskere.

Tusen takk til de fine jentene, Caroline, Nergiz og Jeanett, som hadde skrive noen superhyggelige anbefallinger om bloggen min!♥

– Åshild

0 thoughts on “1 kjole – 3 antrekk

  1. Hej,
    Jag jobbar för ett nystartat företag som heter Whaam (whaam.com). Det vore jätteroligt om din blogg ville synas på vår nya tjänst som fungerar som ett komplement till din blogg. Det kostar såklart ingenting. Skicka ett mail till mig så berättar jag gärna mer.
    Här är ett exempel på hur en bloggare/artistsgrupp använder Whaam: http://whaam.com/therealbyz

Leave a Reply