Mitt siste innkjøp: skjørt

INNKJØP

Hei alle sammen! Da jeg var i Oslo for litt siden, kjøpte jeg et skjørt på Monki for bare hundre kroner. Skjørtet er vinrødt, og egentlig litt for stort, men derfor kan jeg bruke det som både skjørt og kjole, så det er jo bare greit. Nå skal jeg svare og godkjenne kommentarer og sånt. Har hatt det litt travelt, så det er derfor jeg ikke har fått gjort det før nå. Tusen takk til alle som har vært innom bloggen min i dag, så gøy med nesten 3000 innom, wow! Også vil jeg si tusen takk til de to fine jentene bak bloggene http://annsb.blogg.no og http://minasofie.blogg.no som anbefalte meg, utrolig hyggelig gjort! ♥

Likte du skjørtet?

– Åshild

0 thoughts on “Mitt siste innkjøp: skjørt

  1. så fint skjørt! du har såå fin klesstil! (jeg har også anbefalt bloggen din på min bare så du vet det, så sjekk gjerne ut hva jeg skrev om deg 🙂 – lagde et innlegg i går som kommer automatisk ut etterpå kl. 12.00 😀 )

  2. ååh, nå oppdaga jeg nettopp favorittbloggen!
    Litt lengre ned på bloggen så jeg krøllene du hadde i håret, dødsfine. Kan du lage video om hvordan du lager de?

  3. Sååå fint! Du fortjener en plass mye lengre opp på topplisten! Fant bloggen din gjennom en annen blogg som tipset om deg og er stor fan av bloggen din allerde. Elsker stilen din, får masse inspirasjon! Håper du kommer lengre opp, lykke til!

  4. Hej! Jag heter Eerika och jag bor i Finland. Hoppas du förstå svenska. Min modersmål är finska men jag försöker att skriva den här på svenska. Det som jag borde säga var att du är jättejätte vacker och jag älskar din stil och dina kläder!! 🙂 Har det så bra!

Leave a Reply