Vesker

Mitt klesskap

Heihei! I dette innlegget tenkte jeg at jeg ville skrive om mine to mest brukte vesker. So here you go!

Denne vesken er i fra Gina Tricot, og kostet 399, tror jeg. Jeg husker jeg så den på nettsiden deres, og tenkte at den måtte jeg rett og slett ha. Dermed bestilte jeg den, og det angrer jeg ikke et sekund på. Vesken har plass til både pc, toalettveske, skolebøker, osv. Og det at den ligner veldig på veskene i fra Cèline er jo også et stort pluss, hehe!

Denne fikk jeg i julegave av broren min, julen 2011. Den er bestilt i fra motedronningen, og kostet rundt 900 da, tror jeg. Jeg ble forelsket i den med en gang den kom i posten, og etter det har jeg hatt lyst til å bruke den hele tiden!  

Har du noen favorittvesker?

Tusen tusen takk til de to fine jentene Hanna og Astrid som anbefalte bloggen min! ♥ Kjempe hyggelig!

0 thoughts on “Vesker

 1. Så fine!
  Kan du legge ut link til nettsiden du kjøpte nagleveska på?
  Er det plass til bøker og slikt i nagleveska? Bruker du den på skolen?
  Tusen takk hvis du svarer!

 2. Hei!
  Den veska med nagler under, bruker du den på skolen? Er det plass til bøker og slikt i den?
  TUsen takk hvis du svarer!

 3. Sanna: Tusen takk! <3 Jeg fant desverre ikke linken igjen, jeg bruker den av og til på skolen, men jeg kan ikke ha alt for mange bøker i den, men noen 🙂

Leave a Reply