Et antrekk i fra juleferien

Outfit

Bukse: Gina Tricot Vest: Gina Tricot Topp: Ivistoga Smykke: Glitter Sko: Husker ikke

I dag er jeg hjemme i fra skolen på grunn av foten min. Som dere sikkert har sett på de siste antrekksbildene mine, har jeg brukt krykker. Det er pågrunn av at jeg skadet kneet mitt på volleyballtreninga sist tirsdag. Jeg brukte nesten ikke krykker i hele helgen, så i går kveld var den blitt mye verre. Av den grunn får jeg heller ikke tatt noen antrekksbilder i dag, men jeg legger ut noen antrekksbilder i fra juleferien som jeg ikke har postet enda. Hva gjør dere i dag?

Tusen tusen takk til de fine bloggerene Natalie, SusanneMartine, Helene og Michelle og Hannah for de superhyggelige anbefallingene og linkingene til bloggen min! ♥

– Åshild

0 thoughts on “Et antrekk i fra juleferien

  1. unskyld meg hvis jeg er ærlig. jeg liker håret, jakken og skoene, men jeg liker ikke buksene. jeg syns de ser ikke så fine ut. Men jeg liker bloggen din og jeg har sett andre antrekk som du har og de andre liker jeg.
    ha en fin Mandag 😀

  2. utrolig kult antrekk! jeg fant blogen din i dag etter noen linket deg. den er så utrolig fin og inspirerende. Vet ikke hvor lenge jeg bladde nedover i alle innleggene heheh :3 uansett så har du fått en fast leser, som er meg! c:

Leave a Reply