Tusen takk

BLOGG

Hei!  I går så jeg at jeg hadde kommet på topplisten, på 121 plass. SÅ fantastisk gøy! Tusen takk til alle dere som besøker bloggen min, skriver kommentarer, sender hyggelige meldinger og tilbakemeldinger, anbefaller eller linker til meg, TUSEN TAKK! ♥ 


EliseMartineJoakim og Kathinka er fire fine og flinke bloggere som har linket til meg. Så utrolig hyggelig, jeg blir så glad! Tusen tusen takk ♥

0 thoughts on “Tusen takk

  1. du er såå søt 😀 og eelsker håret ditt! er det naturlig eller har du farget det? hva heter fargen isåfall? :))

  2. Du fortjener det, uten tvil! Du fortjener å ligge blant de helt første du. Vi er sikre på at du er stilikonet til MANGE, for stilen din er til å dø av. Utseende ditt er helt perfekt og åhhh. Skulle virkelig ønske at vi så ut som deg og hadde stilen din. Stå på, Åshild ♥

  3. Haldis: Så hyggelig! Tusen takk! <3 Jeg har farget det, både hjemme og hos frisøren. Jeg vet ikke hvilken farge jeg brukte hos frisøren, men hjemme stripet jeg det med "stripefargen" i fra Depend! 🙂

Leave a Reply