Dagens antrekk 13/01/13

Outfit

Genser og vest: Gina Tricot Bukse: Bikbok Støvler: Hunter

Isted var jeg inne på bloggen til nydelige Elin, der las jeg et fantastisk hyggelig innlegg som hun hadde skrive om meg! Det var såå fint, tusen tusen takk! ♥ Elin er ei super nydelig og hyggelig jente, som skriver den fine bloggen http://ebk.blogg.no. Hun er så flink til å blogge! Jeg er fast leser, det synes jeg dere også skal bli! ♥

0 thoughts on “Dagens antrekk 13/01/13

  1. Du har så utrolig fin effekt på alle bildene dine! og spessielt det med den sola hvis du skjønner hva jeg mener? Hvordan redigerer du det slik? <3 Håper på svar! Du har en utrolig fin blogg! <3 stå på

  2. Du har så utrolig fin effekt på alle bildene dine! og spessielt det med den sola hvis du skjønner hva jeg mener? Hvordan redigerer du det slik? <3 Håper på svar! Du har en utrolig fin blogg! <3 stå på

  3. Sigrid: Åå, så hyggelig! Tusen takk! <3 Jeg redigerer bildene mine for det meste i gimp, en gang så kan jeg lage et innlegg om hvordan jeg gjør det, hvis du vil? 🙂

  4. Ja veldig veldig gjerne! de blir så utrolig lyse og fine! 🙂 er det kanskje også innstillinger på kameraet kanskje? <3 takk for svar!

  5. Ja veldig veldig gjerne! de blir så utrolig lyse og fine! 🙂 er det kanskje også innstillinger på kameraet kanskje? <3 takk for svar!

Leave a Reply