Dagens antrekk 11/01/13

Outfit

Skjorte, vest, bukse, skjerf og briller: Bikbok Sko: Converse

Åå, så snille dere er! I dag vil jeg si tusen takk til de to nydelige jentene, Malin og Erika. Malin sendte meg en kjempefin header, og Erika hadde skrive et fantastisk hyggelig innlegg om bloggen min! Tusen tusen takk ♥

0 thoughts on “Dagens antrekk 11/01/13

  1. Kom over bloggen din nå nettop, og den er seriøst den beste bloggen jeg noen gang har lest! ble utrolig inspirert og glad av å se på bildene dine, og dette er garantert en blogg jeg kommer til å bli fast leser på! 🙂

  2. Så et bilde av deg på We heart it og tok en tur innom bloggen din, Må bare si at det er en av de beste bloggene jeg har sett!! Du har en utrolig fin og inspirerende stil! 🙂

  3. Jeg så bloggen din først for to uker siden, og har lest den hver eneste dag siden! Den er kjempebra, og outfitsene dine er utrolig fine! 🙂

Leave a Reply