Tips: Lag ditt eget iphonedeksel

Tips

Hei! Da tenkte jeg at jeg ville gi dere et lite tips. Det er nemlig å lage et eget iphonedeksel. Dette tipset så jeg selv på en annen blogg en gang, og etter det har jeg gjort det selv flere ganger. Så da tenkte jeg at jeg ville vise dere hvordan jeg gjør det. Det er veldig enkelt, og det er ikke mye man trenger for å lage det; et silikondeksel og noen nagler. Det er rett og slett bare å putte ned naglene i dekselet der man vil ha de, også “klemme” de igjen til slutt. Dermed har man fått seg et “nytt” deksel. 

I går så jeg enda en søt blogger som hadde linket til meg på bloggen sin! Det er utrolig hyggelig, og jeg blir like glad hver gang. Denne gangen var det fine Anna Cecilie, tuusen takk! ♥

0 thoughts on “Tips: Lag ditt eget iphonedeksel

  1. Sandra Alice Daniela: Jeg også trodde det kom til å bli mange riper av naglene, men viss man bare klemmer de godt igjen under, kommer det ikke riper, heldigvis! 🙂

  2. hei! ville bare si at jeg har ALDRI sett en så pen blogger som deg! og jeg blir så utrolig inspirert av stilen din! imorgen skal jeg på kjøpesenteret, og da skal jeg definitivt kjøpe nagler og deksel! ååå, blir så utrolig inspirert av deg! du aner ikke :):)
    bare et spørsmål: hvor ligger vinje?

Leave a Reply