Litt minnekort problemer

BLOGG

Heihei! Nå hadde jeg egentlig tenkt å lage et langt innlegg til dere med fult av bilder i fra dagen i dag. Men da jeg skulle legge de inn på dataen var absolutt alle bildene og filmene jeg hadde tatt i dag, borte i fra minnebrikken. Veldig irriterende, men det er vel sånt som skjer en gang i blant, I guess. Jeg aner virkelig ikke hvorfor det skjedde, så jeg lurer på om noe sånt har skjedd med dere før og om dere vet om det går ann å få de fram igjen? 🙂

God helg! ♥

0 thoughts on “Litt minnekort problemer

 1. Jeg har falt helt pladask for bloggen din nå jeg.. Fy for en stil du har! Haha, eelsker den:) Det med minnekortet tror jeg aldri har skjedd med meg før. Er du sikker på at du ikke slettet bildene ved et uhell ellernoe da? 🙂 Genseren din på bildene over er forresten suuperfin! Jeg så du hadde kjøpt den på Kapphal, tror du de selger den fortsatt og hvor mye kostet den?

 2. Jeg har falt helt pladask for bloggen din nå jeg.. Fy for en stil du har! Haha, eelsker den:) Det med minnekortet tror jeg aldri har skjedd med meg før. Er du sikker på at du ikke slettet bildene ved et uhell ellernoe da? 🙂 Genseren din på bildene over er forresten suuperfin! Jeg så du hadde kjøpt den på Kapphal, tror du de selger den fortsatt og hvor mye kostet den?

 3. Superpen og utrolig kul stil du har!!
  Det samme skjedde med meg, men har ikke funnet helt ut hvorfor. Tror kanskje at jeg ikke hadde fått satt det helt i, det kan være derfor? :))

 4. Martine: Åå, så hyggelig å høre fine fine deg! <3 Tusen tusen takk! 🙂
  Ja, det kan godt hende at jeg har gjort, hehe! 🙂
  Tuusen takk, jeg kjøpte den for ca. et år siden på salg til 150 kroner, tror jeg. Så jeg vet ikke om de har den enda, men kanskje de har en igjen i en butikk! 🙂 Håper du finner den!
  Klem! <3

Leave a Reply