Mitt walk in closet

Mitt klesskap

Etter jeg kom hjem ifra Kroatia, ville jeg gjøre noe nytt. Jeg har alltid vært glad i å omøblere og ordne “nye” rom, og det ville jeg gjøre nå også. Siden hele gulvet mitt var dekt med klær pågrunn av at jeg ikke alltid er like flink til å rydde, tenkte jeg hvor herlig det hadde vært med et lite walk in closet, heh. Siden det er en dør inn fra mitt rom til loftet, tenkte jeg at jeg kan jo like godt prøve å lage et. Dermed startet jeg å stable alle pappesker, madrasser og lignende oppå hverandre for så å få noen “vegger”. Deretter stiftet jeg laken på eskene, så man ikke skulle kunne se alle eskene. Alt i alt ble det et veldig ustødig kleskap, og jeg lurer på hvor lenge det står oppe…det blir spennende å se.  

0 thoughts on “Mitt walk in closet

Leave a Reply